Téma: Co se mi na stránkách nelíbí - připomínky ke zlepšení
Napište sem Vaše připomínky
Diskuzní fórum fotbalového klubu FC Slovan Rosice
pro všechny, kteří se zajímají o dění v rosickém fotbalovém klubu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Pokud se zaregistrujete a budete chtít přispívat do diskuze k fotbalovému dění v Rosicích, prosím, abyste poslali mail tohota znění na adresu zabedee@seznam.cz:
Žádám o převedení mezi uživatele fora FC Slovan Rosice s možností přispívat do témat.
Připojte, prosím nick, pod kterým jste se registrovali.
Převedu Vás do skupiny, která má nastavena práva tak, abyste přispívat mohli. Ostatním, kteří nepožádají, zůstane tato možnost zakázána.
Diskuzní fórum fotbalového klubu FC Slovan Rosice » Sem pišme připomínky ke stránkám rosického fotbalu » Co se mi na stránkách nelíbí - připomínky ke zlepšení
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Napište sem Vaše připomínky
Zdravím,nelíbí se mi, že sem nikdo nechodí, nikdo sem nic nepíše a je to tady úplně dead:( nechcete vrátit starý fórko? tomu,kdo by tam dělal bordel, tak tomu dát IP ban a bylo by to vyřešený.. tímto to tu úplně upadá:(
Kdyby to bylo jednoduché ve staré diskuzi s tím banem IP adresy, tak to udělám. Jenže kolik banů bych musel sledovat?
Tak mě je to jasné,že se vždycky najdou někteří......., kterým dělá radost někoho urážet a psát vulgární nesmysli... o to víc je to smutné, když se musí zrušit to, co je u všech oblíbené a na co lidé chodí... neuvažujete alespoň o zkušební znovuzařazení?
Zatím neuvažuju o znovuzavedení staré návštěvní knihy, byl jsem dopředu upozorněn, jak to skončí, ale nevěřil jsem, že když se fanoušci nebudou moci schovávat za anonymitu, přestanou diskutovat. V Rosicích hrála ještě nedávno hokej Technika Brno, chodil jsem na jejich stránky i na stránky jejich soupeřů. Všude mají diskuzi pod registrací a přesto se všude diskutuje. Proč to tady nejdo u fanoušků rosického fotbalu? Tady nikdo nikomu škodit nebude, pokud nebude některý "fanoušek" škodit svými příspěvky klubu, jako se to dělo ve staré diskuzi. a =
Příspěvky [ 5 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Currently used extensions: pun_repository, pun_antispam, pun_bbcode, pun_quote, pun_pm, pun_stop_bots. Copyright © 2008 PunBB
[ Vygenerováno za 0.035 s, vykonaných příkazů: 7. ]