Téma: Co se mi na stránkách líbí
Sem napište, s čím jste spokojeni
Diskuzní fórum fotbalového klubu FC Slovan Rosice
pro všechny, kteří se zajímají o dění v rosickém fotbalovém klubu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Pokud se zaregistrujete a budete chtít přispívat do diskuze k fotbalovému dění v Rosicích, prosím, abyste poslali mail tohota znění na adresu zabedee@seznam.cz:
Žádám o převedení mezi uživatele fora FC Slovan Rosice s možností přispívat do témat.
Připojte, prosím nick, pod kterým jste se registrovali.
Převedu Vás do skupiny, která má nastavena práva tak, abyste přispívat mohli. Ostatním, kteří nepožádají, zůstane tato možnost zakázána.
Diskuzní fórum fotbalového klubu FC Slovan Rosice » Sem pišme připomínky ke stránkám rosického fotbalu » Co se mi na stránkách líbí
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Sem napište, s čím jste spokojeni
Bohužel jsme se opět přesvědčili, že v Rosicích nemůže fungovat neregistrovaná diskuze. Vždy se najdou nějací anonymní ubožáci, kteří si zde pomáhají od svých mindráků. Já si myslím, že stránky jsou povedené, správce se o ně dobře a hlavně aktuálně stará a byla by škoda, kdyby návštěvníci stránek museli trpět nesmyslné žvásty anonymních blbů, kteří ve sportu nikdy nic nedokázali. Franto, stránky jsou super, jen tak dál.
Najdou i takoví, kteří rozhodnutí kvitují, i když to možná trochu utlumí diskuzi. Děkuji panu Kratochvílovi i za ta další slova...
Je to moc smutné, když jsem si četl ty příspěvky na veřejné diskuzi. Úkázalo se, že si příznivci rosického fotbalu (pokud se je tak dá nazvat) neváží toho, že se hraje v Rosicích třetí nejvyšší fotbalová soutěž. Považuji se za dost velkého fanouška Slovanu i když jsem z Ostravy a mohu tak navštívit zápasy jen párkrát do sezóny. Závěrem chci dodat, že webové stránky jsou díky Frantovi na dobré úrovni a ani se nedivím že veřejnou diskuzi odstranil. Ono to potom volalo.
VELKÁ GRATULACE VŠEM HRÁČŮM A TRENÉRŮM POSTUPUJÍCÍCH MUŽSTEV.JEN TAK DÁL
Chtěl bych poděkovat všem, kteří se podíleli na úspěšné sezoně rosického fotbalu!! SLOVAN DO TOHO! Jen tak dál. Ještě jednou díky.
Příspěvky [ 6 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Currently used extensions: pun_repository, pun_antispam, pun_bbcode, pun_quote, pun_pm, pun_stop_bots. Copyright © 2008 PunBB
[ Vygenerováno za 0.038 s, vykonaných příkazů: 9. ]